VANGASLOS

van GasLos ! 100 % van het gas af Betaalbaar

De ECOHEAT warmtepompboiler is een nieuwe lijn van lucht-water en thermodynamische warmtepompen die op een zuinige en duurzame manier warm tapwater levert. 

De warmtepomp verwarmt het water tot 60 ºC. Dit doet het gebruik makend van de energie van de lucht binnenshuis of van buiten. Het ontwerp van de ECOHEAT warmtepompen is zeer compact ontwerp wat installatie binnenshuis ideaal maakt. De ECOHEAT warmtepompboilers werken hetzelfde als een normale boiler. Alleen maakt het niet gebruik van de fossiele brandstof gas. Het gas wordt vervangen door een duurzame en gratis oplossing: lucht.

HTM is de nieuwe lijn van warmtepompen van Climer en zeer geschikt voor de productie van warm tapwater en warm water voor de centrale verwarming.

De HTM warmtepompen werken met thermodynamische panelen die energie winnen uit de omgevingstemperatuur en daarbij water opwarmen. De thermodynamische panelen kunnen onder zonnepanelen worden geplaatst en alsnog hun werk doen. Daarnaast is de HTM thermodynamische warmtepomp geheel geluidsloos, ideaal voor wie duurzaam wilt wonen in de stad.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Alles in één warmtepomp voor verwarming, koeling en warm tapwater.

AIRYS lucht-water warmtepomp is de integrale oplossing voor woningen die verwarming, koeling en warm tapwater levert met een maximale besparing. De AIRYS is een lucht-water warmtepomp die buitenlucht omzet in energie. De warmtepomp is zeer geschikt wanneer u een duurzame woning wilt. Het systeem is makkelijk te installeren en kan op meerdere manieren worden ingezet dankzij een regelaar. Makkelijk en intuïtief te bedienen.